«پلیس جنوب» در نشست کتاب خوان چهارمحال و بختیاری


7016 بازدید

سی و چهارمین نشست کتاب خوان اخیراً در استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد . این نشست با حضور استاد هوشنگ مرادی کرمانی و جمعی از کتابداران، اصحاب رسانه، صاحب نظران ، اساتید دانشگاه، نویسندگان و مسئولان استانی، در سالن فرهنگسرای بزرگ شهرکرد استان چهار محال و بختیاری برگزار شد. در این نشست 12 تن از کتابداران، اساتید دانشگاه، نویسندگان و فرهیختگان به معرفی کتاب در موضوعات مختلف پرداختند که در پایان نیز با اهدای لوح سپاس و هدیه از ایشان تقدیرشد.

  کتاب «مبارزات مردم فارس علیه پلیس جنوب» نوشته جمشید صداقت کیش که توسط موسسه مطالعات و پژوهشهای سیاسی چاپ و منتشر شده، از مهمترین آثار ارائه شده به این نشست بود. این کتاب توسط بابک زمانی پور مدیر گنجینه آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری به نشست مزبور ارائه شده بود.

دیگر آثار معرفی شده به این نشست به شرح زیر است:

  «کاش تو را می شناختم» نوشته مژگان شیخی. این کتاب که به مناسبت دهه کرامت ارائه شد داستان وار به شرح زندگی حضرت معصومه(س) پرداخته است که این امر باعث شده این کتاب روایت زندگی و اتفاقات دوران امامت حضرت امام موسی کاظم (ع) و امام رضا (ع) نیز باشد.

  «گلگشت در وطن» نوشته ایرج افشار. این کتاب که یکی از آثار ایرج افشار در زمینه ایرانگردی و ایران شناسی است به کوشش فرزندان ایرج افشار گردآوری شده است. در این کتاب نویسنده شرح سفرهای خود را به نقاط مختلف ایران به تصویر کشیده است.

  «استاد عشق» نوشته ایرج حسابی. این کتاب نگاهی به زندگی و تلاشهای پروفسور سید محمود حسابی پدر علم فیزیک و مهندسی نوین ایران دارد.

  «درآمدی بر معنی شناسی» نوشته کورش صفوی. این کتاب درس نامه دانشگاهی کورش صفوی در حوزه زبان شناسی است. نویسنده کتاب هدف از نوشتن اثر حاضر را معرفی اجمالی مهم ترین نکات در دانش معنا شناسی بیان کرده است. این کتاب مشتمل بر یک پیشگفتار و سیزده فصل است.

  «ته خیار» نویسنده هوشنگ مرادی کرمانی. این کتاب شامل بیش از 30داستان کوتاه است که مرادی کرمانی، آنها را "زهرخند" می خواند، چرا که به موضوعات غم انگیزی همچون مرگ،بیماری و پیری می پردازد، ولی از آنجا که "پشت هر فاجعه، کمدی ای نهفته است" او در این مجموعه به جنبه های طنز آمیز این واقعیت های به ظاهر تلخ پرداخته است.

  «قرآن و علوم طبیعت» نوشته مهدی گلشنی. این کتاب به مباحثی همچون بعد علمی امت اسلامی، نقش علم و صنعت در جامعه اسلامی، بعد علمی قرآن کریم، نگرشی بر آیات علمی قرآن کریم، پیام قرآن برای دانش پژوهان مسلمان، شناخت طبیعت از نظر قرآن و مسائل مهم طبیعت شناسی پرداخته است.

  «آواز مچاله ماهی و موج» نوشته وسعت الله کاظمیان. مجموعه شعر "آواز مچاله ماهی و موج" شامل 20 اثر این شاعر است که ترجمه آثار آن بر عهده سمیرا سلطانی بوده است.

  «فریدون و کاوه آهنگر» نوشته عزت الله معظمی گودرزی. موضوع کتاب آنچنان که از عنوانش مشخص است، اساطیر ایرانی و داستان فریدون و کاوه آهنگر و ضحاک و بطور کلی تاریخ پیشدادیان است و نویسنده کتاب در خلال این داستانها سعی کرده نشان دهد داستان های اسطوره ای ایران زمین ساخته و پرداخته ذهن خلاق مردم این مرز و بوم است، هدف اصلی این داستانها آموزش اخلاق و عدالت و راهنمایی بشر به سوی سعادت و کمال واقعی واقعی است و این همان هدفی است که انبیای الهی دنبال می کردند.

  « پیر گنجه در جستجوی ناکجا آباد» نوشته عبدالحسین زرین کوب. این کتاب درباره زندگی، احوال، آثار و اندیشه نظامی گنجوی به رشته تحریر در آمده است. دکتر زرین کوب در این اثر ابتدا وضعیت شهر گنجه را از نگاه تاریخی و قومی بررسی کرده و این نکته را خاطر نشان ساخته که شهر گنجه در عهد نظامی مرز میان سرزمین های اسلامی و دنیای مسیحیت بوده و همین امر حضور جنگیان را در این سرزمین بیشتر کرده است.

  «جدایی ناپذیری قرآن و اهل بیت(ع)» نوشته حامد معرفت. این کتاب به جدایی ناپذیری قرآن و عترت طاهره دو یادگار گرانبهای رسول خاتم (ص) پرداخته است که انفکاک ناپذیری این دو مکرر در بیانات آن حضرت مورد تاکید قرار گرفته است.

   «دیوان حیدر آقا» نوشته حیدر طالب پور. حیدر طالب پوربا نام هنری حیدر آقای یکی از شاعران برجسته "ادبیات فولکور" ایران بود،که با هنرمندی تمام، لهجه بروجنی را به عنوان یکی از زیرشاخه های گویش رایج فلات مرکزی ایران در اشعار فارسی متداول کرد. این کتاب با پرداختن به مضامین اجتماعی مورد توجه بسیار قرار گرفته است.